Grebbehof

Gelukkig sta je er niet elke dag bij stil, maar het overlijden van een huisdier kan vaak zeer veel verdriet tot gevolg hebben. Rust, ruimte, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en de Grebbeberg tekenen de Utrechtse Heuvelrug. Het dierencentrum staat op een prachtige locatie. Het dierencentrum omvat een huisdierenbegraafplaats, een huisdierencrematorium en een kattenhotel. Voor het kattenhotel is er een aparte website gerealiseerd: www.kattenpension.nl.

De in Engelse stijl aangelegde dierenbegraafplaats straalt een eindeloze rust uit. Van zonsopgang tot zonsondergang bestaat er de gelegenheid een bezoek te brengen aan de dierenbegraafplaats. In het crematorium kunt u in alle rust afscheid nemen van uw "maatje". Mocht u gebruik willen maken van één  van de faciliteiten van het dierencentrum, dan raden wij aan om op hun website een kijkje te nemen of een telefonische afspraak te maken. De mensen van de Grebbehof nemen dan alle tijd voor u. Ze zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00 - 19:00 uur en telefonisch kunt u ze 24 uur per dag bereiken.

Ook als uw huisdier buiten onze openingstijden komt te overlijden kan er een afspraak gemaakt worden om hem/haar te komen brengen. Hiervoor brengen wij echter wel kosten in rekening.

Dierencentrum Grebbehof
Nude 57
3911 VK Rhenen
Tel. 0317 415321
www.grebbehof.nl