Dierenartsen

Zonder een snelle en goede opvang van gewonde dieren door professionele dierenartsen zou de Stichting Dierenambulance de Heuvelrug haar taak niet goed kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook in de loop der jaren een prima relatie met de dierenartsen in onze regio opgebouwd. Net als de dierenambulances staan zij 24 uur per dag klaar om gewonde en zieke dieren te helpen. Bovendien heeft elke dierenarts zijn eigen specialisme opgebouwd. En onze chauffeurs op de ambulances weten dat en kunnen dus per situatie beoordelen welke dierenarts het beste kan worden ingeschakeld.

Het werkgebied van de stichting Dierenambulance de Heuvelrug is vrij groot. Om een indruk te geven vindt u hieronder enkele Dierenartsen waar wij een goede samenwerking mee hebben:

Diergeneeskundig centrum Doorn

Diergeneeskundig Centrum Doorn te Doorn is telefonisch te bereiken op (0343) 414582 of voor nog meer informatie op de website.

Dierenkliniek Wijk bij Duurstede Dierenkliniek Duurstede te Wijk bij Duurstede is telefonisch te bereiken op (0343) 577268 of voor nog meer informatie op de website.
Dierenkliniek Hoofdstraat Dierenkliniek Hoofdstraat te Driebergen-Rijsenburg en een dependance Dierenatrsenpraktijk Leersum telefonisch te bereiken op (0343) - 512 063 of meer informatie op de website.
Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek Dierenartsenpraktijk Krommetijnstreek te Schalkwijk is telefonisch te bereiken op (030) 6011238 of voor meer informatie op de website.
Dierenartsenpraktijk Schonauwen Dierenartspraktijk Schonauwen te Houten is telefonisch te bereiken op (030) 63 523 16  of voor meer informatie op de website.
Dierenkliniek Wulven Dierenkliniek Wulven te Houten is telefonisch te bereiken op (030) 63 77 267 of voor meer informatie op de website.
Dierenkliniek Houten Dierenkliniek Zuid te Houten is telefonisch te bereiken op (030) 63 65 688 of voor meer informatie op de website.